Měsíc hladu

Měsíc hladu uběhl velmi rychle. O jednu klanovku jsme přišli díky jarním prázdninám Prahy 1-5 odkud máme většinu kamarádů a kamarádek.
Docházka byla také poznamenána delšími i kratšími nemocemi.

První únorový víkend patřil Ibirinoku a byl pracovní.
Připravovali jsme výpravu, rámcový program klanovek až do konce roku, a abychom se zase pokusili získat nováčky připravovali jsme uspořádání „Klání v netradičních a deskových hrách“, které proběhne v neděli odpoledne po ukončení našeho tradičního klání stínadelského.

Kmenová výprava byla opět s přenocováním a společně se skauty z oddílu Sv. Jiří. V pátek večer jsme si hráli a a na dobrou noc si pustili film „Báječní muži na létajících strojích“, což byla humorná sonda do průkopnictví letectví.
V sobotu ráno jsme posbírali ty, kteří šli s námi pouze na den a vyrazili na areál zdraví do Chuchle, kde došlo k tradičnímu sportování v rámci Zimních her, i když počasí bylo spíše jarní.
Program byl skvěle připravený Ibirinokem a vyřádili jsme se všichni také skvěle. Zpět jsme se vraceli přes malou lesní ZOO, kde mají zvířátka žijící v našich lesích, a tady jsme se teda zdrželi déle, než bylo plánováno.
Po návratu z výpravy jsme si dali večeři, hráli hry a nechyběla i věčně populární hra „Na sardele“. Na dobrou noc jsme shlédli film „Černý tulipán“.
V neděli se opět hrálo, soutěžilo, připravovali jsme si pěkný oběd, navštívili jsme Vojenské historické muzeum poblíž naší klubovny a pak už jen zbývalo zabalit, uklidit a domů. Zas jeden pestrý a pohodový víkend ten tam.

Stovkaři:
Agáta, Brčál, Šárka, Kikina, Olda, Marcelka

Příspěvek byl publikován v rubrice Kronika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář