Bláznivý měsíc

Listopad – Bláznivý měsíc pro nás nebyl ani trochu bláznivý. Každé pondělí od 16,30 hod.se začali v klubovně, pod vdením Kráti scházet ti, kteří mají zájem o stavbu modýlků letadel, lodí a dalších technických vynálezů. Rádi mezi sebou uvítají další zájemce.

Na pravidelných schůzkách – klanovkách se klany pomalu připravují na naši tradiční vánoční akci. Kromě toho si že si navzájem budeme vyrábět a rozdávat dárky, budeme zdobit stromek pro zvířátka a klany si navzájem připravují překvapení. Jeden třeba ozdobí stěnu v zadní místnosti.

Kromě klanovek jsme na výpravu vyrazili na hrad Okoř. Je to cíl  v souladu s naší letošní kmenovou hrou.
Než jsme došli na Okoř, navštívili kynologickou stanici Policie ČR, kde na nás čekali a ukázali nám štěňata, která se na svou službu u policie teprve připravují, a dospělé psy, kteří už něco umí.Také nám řekli jakým způsobem se psi cvičí. Bylo to moc fajn.
Okoř jsme si prohlédli celý a zahráli si tam spoustu her. I zbytek výpravy byl super.

O posledním víkendu se sešel klan starších Ibirinoko a kromě cesty podle snáře se zabýval přípravou programu na náš zimní tábor na který se všichni těšíme. Stovkařů je v tomto měsíci málo, protože začínají nachlazení a chřipky.

STOVKAŘI:Olda, Kikina, Bertík, František, Míša, Cibi, Agáta

Příspěvek byl publikován v rubrice Kronika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář