Už zase jedeme

Tak se nám podařilo zahájit další rok naší činnosti. Hurá!
Máme za sebou zatím 2 schůzky s nováčky – klanem Vyder a klanem Rysů.

Na první z nich jsme se utkali v „Dalmatinském čtyřboji“. Kreslení Myšáků vystřídalo skládání rozstříhaného obrázku, hádání zvířátek a boj o pírka Ptáka ohniváka. Souboj byl velmi vyrovnaný, ale první vítězství bylo Vyder.

Všichni jsme se podělili o báječné dortíky, které byly odměnou za podaný výkon. Následovaly další hry jako Na tupounka, Yamaha, Foukanda… Úspěch v těchto hrách byl honorován sušenkami ve tvaru zvířátek. Čas velmi rychle uběhl a byl čas končit.

Na druhé schůzce jsme dostali kalendář schůzek a výprav až do ledna a pozvánky na některé akce. Nejblíže je „Výprava do Říše skřítků“ kam se s námi mohou vydat i rodiče a další hosté.
Hráli jsme spoustu her, které byly prostřídány plněním různých úkolů. Naše úspěchy byly opět odměňovány dobrůtkami, které donesl tentokrát Honza.

Hráli jsme také na babu, probíhali opičí dráhu a nejlepší byla „oblékačka“ s hrací kostkou a sušenkami. Ale než jsme se vzpamatovali už tady zase byla půl sedmá a s ní konec schůzky.

Tak takový byl měsíc lovu, první měsíc na naší nové stezce. Doufáme, že i ten další bude stejně fajn a veselý, a taky že nám ještě přijdou noví kamarádi a kamarádky. Uvidíme.

Příspěvek byl publikován v rubrice Kronika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář