Měsíc dlouhých nocí

Poslední měsíc roku tradičně patří vánoční akci a zimnímu táboru. Docházka byla sice trochu poznamenána pěveckými a hudebními vystoupeními některých členů, která kolidovala s termíny schůzek, ale to neubralo přípravě na kvalitě.
„Vánoce zvířátkům a sobě“
Sešli jsme se v pátek večer v klubovně, abychom všechno připravili. V sobotu jsme, jako obvykle, šli na naše místo v Kunratickém lese a každý klan ozdobil stromeček zvířátkům. Iletos se objevily velmi originální ozdoby.
Potom jsme se vrátili do klubovny, kam přišli i naši rodiče, sourozenci, dědečkové a babičky na společné vánoční posezení na které jme připravili nejen pohoštění, ale také program v podobě scének, soutěží a společného zpěvu. Jako vždy, velmi zdařilá akce.
Zimní tábor „Fimfárum“
proběhl opět v Hanychově a bez sněhu. My jsme si ale za ním došli do okolí Bedřichova a na Ještěd. Pobytem nás každý den provázela jedna pohádka z knížky Jana Wericha podle níž nám Ibirinoko připravilo vypečené úkoly a hry. Navštívili jsme bazén a nechyběla ani silvestrovská oslava.
Novinkou byla, že opět obnovilo činnost studio „Gatagewa Pictures“ a podpořilo produkci dvou filmových pohádek „Lakomá Barka“ a „Tři sestry“. Týmy, které na natáčení pracovaly, herci, kameraman i režiséři odvedli dobrou práci, a tak po konečné úpravě bude moci proběhnoiut premiérové promítání.
Bylo sposusta legrace, dobré jídlo, bezva program a dobrá nálada. Už se těšíme zase za rok.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář