V měsících sněhu a hladu jsme nespali

Po návratu odvážlivců ze zimního tábora se kmenová a klanová činnost rozběhla opět naplno –  pondělní modelářský kroužek i středeční klanovky.
Lednová víkendovka sestávala z páteční práce v klubovně – nacvičovali jsme country tance, připravovali tombolu, protože na zítřejší podvečer jsme rozdali vstupenky na maškarní bál s tematikou divokého západu.
V sobotu jsme tedy absolvovali výlet do okolí Prahy s Kráťou a Koksíkem a navečer očekávali děti, které by se chtěli našeho maškarního bálu zúčastnit. Ale ouha, nepřišla ani noha! Nicméně jsme si ho užili sami a perfektně jsme si pod vedením Dáši zatancovali a dobře se pobavili.
Neděli jsme pak věnovali úpravám v klubovně a plnění nejrůznějších zkoušek a úkolů. Letní tábor se blíží.
STOVKAŘI v měsíci sněhu:Cibi, Míša, Bůr, Marjánka, Olda, Agi

V měsíci hladu nám do pravidelné činnosti vstoupily pražské jarní prázdniny, a vzhledem k tomu, že synové a dcery kmenů jsou z celé Prahy, týkaly se nás oba termíny. Únorová víkendovka, ale dopadla výborně. Počasí nám na výletě přálo, a tak jsme se podívali do míst, která jsme v Praze neznali – velké parky, lesy a údolí. Víkendový program doplněný spoustou her, soutěží a legrace uběhl velmi rychle a než jsme se nadáli, byl tu jeho konec.
STOVKAŘI v měsíci hladu: Cibi, Marjánka, Matla, Vašík, Olda

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuálně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář