Měsíc lovu je za námi

Sešli jsme se na Jiřího náměstí na akci „Volný čas na Trojce“. Hned další týden přišlo na klanovku do klubovny dost nováčků, hlavně chlapců – vlčat (6-11 let) a bobříků (děti 5 – 7 let). Všechny u nás vítáme  (Tomíka, Barnabáše, Kryšpína, Lukáše, Lukiho, Ondru, Péťu, Ivu, Šárku, Sašíka) a zatím to vypadá, že se jim u nás líbí.
Místo je ještě pro tři děvčata- skautky ve věku od 11/12 let  v klanu hnědé Vydry a pro čtyři děvčata- světlušky ve věku od 6/7 let v klanu černé Lasičky. Tak neváhejte a přijďte dokud je čas.

Tato stezka kmenové činnosti bude, opět po čase, věnována indiánům. Klany (družiny) budou putovat po Veliké řece pro ochranný wampum a cestou budou muset překonat spoustu překážek a zažijí mnoho dobrodružství. Aby uspěly budou se muset stát sehranými týmy.

První výpravou v tomto měsíci bylo tradiční setkání družin Skauta – českého skautingu ABS, tentokrát pořádané střediskem Lesní moudrost z Brna. Připravili pro nás hru na téma Sparta kontra Peršané. Strávili jsme slunečnou sobotu v lesích kolem Žebětína a svezli se lodí po Pryglu.  Bylo to fajn.

STOVKAŘI: Marjánka, Iva, Štěpánka, Míša, Káha, Bůr, Franta, Hejkal, Vašík

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuálně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář