MY A MĚSÍC BLÁZNŮ

NÁŠ MĚSÍC BLÁZNŮ

I přes problémy, která nám působí stav naší klubovny se naše činnost nezastavila. Scházíme se na pravidelných schůzkách a jezdíme na výpravy.
Obecní úřad nám povolil až do konce června užívat jako náhradní prostory za klubovnu volný byt ve stejném domě za což moc děkujeme a jsme  moc vděční.
Naše družiny proměněné v rámci celoroční hry na kočovné divadelní společnosti pomalu postupují po mapě centimetr po centimetru, aby se dostaly na co nejvíce štací. Zatím jsou všichni na druhé štaci a svá divadelní představení předvedou v pátek 13. prosince.

Rysi dokázali stoprocentní účastí na 4 akcích v celém uplynulém období získat vůz, takže už nemusí všechno „tahat“ v ruce a na zádech, ale mohou si to naložit. Vůz však musí táhnout sami. Koně získají za opakovaně kompletní osobní věci všech členů na akci. Snažte, se, budete mít před ostatními náskok!

Akcemi celého oddílu byla schůzka – kmenovka v pátek odpoledne, na které jsme se blíže seznámili s okolím klubovny a historií žižkovských kin.

V sobotu byl celodenní výlet do Průhonického parku, kde jsme plnili spoustu úkolů týkajících se tamní přírody, zejména stromů. Nejen, že nám počasí nepřálo, bylo deštivo a zima, ale navíc jsme zjistili, že návštěvník parku, který nemá mobil s příslušnou aplikací se žádné informace  nedoví. Místo orientačních tabulí jsou zde totiž jen kódy s pomocí kterých si je může přečíst v mobilu.

Agi, Kiki a Olda absolvovali další část kursu pro skautské vedoucí na Orlovech a v květnu je čeká závěrečný víkend se zkouškami. Jsou dobří a určitě je dají.

Poslední listopadový víkend jsme pak jako vedení střediska, oddílů a rádcové absolvovali jako brigádu v klubovně, kdy jsme probírali, třídili, případně vyhazovali nepotřebné věci a budovali nové úložné prostory, abychom měli kam uložit věci z prostor ve kterých budou probíhat stavební úpravy.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuálně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář