Měsíce sněhu a hladu

Přes neutěšený stav naší klubovny činnost nadále pokračuje obvyklým tempem. Klany dále v rámci celoroční hry, putují po vlastech českých v pozici kočovných hereckých společností.
Jde jim to pomalu, protože jen jeden klan získal vůz, aby si mohl naložit věci. Žádný klan ještě nezískal koně. Putují tedy stále  pěšky. Podmínky pro získání koně a vozu nejsou těžké. Je to účast všech členů klanu na některé akci – výpravě, klanovce – a kompletní osobní věci. Vždy se však, bohužel najde někdo kdo chybí a také ten, komu něco chybí….
Po návratu ze Zimního tábora byla kmenovka v klubovně a v sobotu jednodenní výprava do okolí Říčan a Mukařova, aby se mohli zúčastnit i Bobři. Bohužel, byli jen dva. Asi ulehli k zimnímu spánku.
Na konci měsíce přišli noví kamarádi – Fred a Beátka posílili  klan hnědého Bobra a Domča a Karin klan černé Lasičky. Doufáme, že se jim u nás bude líbit.
Také se objevila první informce o tom , jak se připravit k výpravě do Stínadel za Širokem, která nás čeká v březnu.

Teď na začátku února – měsíce hladu – proběhla víkendová výprava do Domečku v Tuchlovicích, bohužel opět s velmi nízkou účastí, většinou kvůli nemocem.
Ale stejně jsme si výpravu užili, protože počasí nám přálo.
Také se v okolí klubovny objevily další informace o tom, jak se připravit na výpravu do Stínadel. Doufejme, že klany budou pozorné a tuto informaci najdou, protože není nijak schovaná, právě naopak. Ukáže se, jak je kdo všímavý ke svému okolí.
Poslední dva týdny února připadají na jarní prázdniny Prahy, a tak poslední dvě únorové klanovky budou jen dobrovolné pro ty, kteří nebudou zrovna mít prázdniny. Snad se v březnu – měsíci vran všichni probudí ze zimního spánku a bude nás zase na akcích hodně.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuálně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář