Nedáme se a cestujeme časem dál…

Každý rok v březnu se vydáváme do křivolakých uliček tajemných Stínadel abychom zahlédli Široka s hlavolamem a klany se snaží pro svého rádce vybojovat titul „Velkého Vonta“. S tímto titulem, pak klan získává určité výhody pro svou činnost. Bohužel, letos se opět výprava  neuskuteční. Ale náš „stroj času“ nás příhodně přenesl do období let 1938 – 1941, tedy období historicky nešťastnému, nicméně se v roce 1938 začaly odvíjet Rychlých šípů.
Do Stínadel se vyravili dobrovolníci – jednotlivci, kteří hledali na Starém Městě artefakty spojené s příběhy Rychlých šípů. Hru pro veřejnost připravilo Sdružení přátel Jaroslava Foglara. Děkujeme.
Na klanovce jsme sestavovali rozstříhané příběhy Rychlých šípů a jeden z nich s názvem „Rychlé šípy robí šlapohyb“ se stane ústředním pro březnové klanovky i společné schůzky. Plněním úkolů budeme získávat peníze, za které potom nakoupíme součástky a budeme muset postavit vlastní šlapohyb.
Ti, kteří se vypravili pátrat na Staré Město už získali svým týmům pěknou sumičku. Nechce se ještě někdo přičinit a připojit se k Zuzce, Matlovi, Marjánce, Vincentovi a Bůrovi?
Jinak na stránce „Stroj času“ vás čeká prezentace doby a historie Mladého hlasatele. Její pročtení se vám bude hodit!
Poděkování za perfektní klanovky a program patří nejvíce Přemkovi, Agi, Medvědovi, Míše Švestkovi, Oldovi a všem, kteří pomáhají. Je to fajn, ale těšíme se až  to zase bude všechno  „face to face“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář