Želví jaro – měsíc trávy a sazenic

Letos jsme konečně po dvou letech mohli opět vyjet na velikonoční prázdniny společně. Užili jsme si super dny v Táboře u řeky Lužnice. Spolu s hraničářovým učněm jsme zničili obludy zvané Kalkary, upletli jsme si pomlázky, vyrobili ovečky a vajíčkové skřítky. Užili jsme si spoustu legrace při hrách a na skvělém výletě do okolí.
Také nám v dubnu přišly nové kamarádky do klanu hnědého Bobra ve kterém jsou předškolní děti. Jsme moc rádi, ale po prázdninách z nich už budou školáci, a tak se těšíme na nové předškoláky.

Vzhledem k tomu, že většina míst kam bychom mohli vyjet je obsazena ukrajinskými uprchlíky, proběhla první květnová výprava v Praze. V pátek jsme si hráli v klubovně, v sobotu vyrazili na zříceninu hradu Zlenice a po návratu do Prahy ještě do parku na Vítkově. V neděli nás čekala hra po Žižkově, abychom se seznámili s okolím naší klubovny.
Bylo to fajn.

Na poslední květnový víkend jsme měli včas zamluvené ubytování ve skautské klubovně ve Stěžerách u Hradce Králové. Výborná klubovna, hezké okolí, pěkné počasí,  dlouhý výlet s hrami, opékání špekáčků, noční hra o hledání majáků a návštěva minizoo. Víkend nabitý aktivitami utekl strašně rychle, ale jako vždy to bylo bezva. Kdo nebyl, může litovat.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář