Jak bylo poslední dva měsíce

Zahájili  jsme celoroční hru na pohádkové a fantasy téma. Usilujeme o to stát se hvězdnými poutníky, tzn. získat hvězdu, která nám umožní pohybovat se uvnitř pohádkových a fantasy příběhů.
Přivítali jsme nováčky Kačku a Honzíka.
Zrušili jsme úterní schůzky klanu Sov na Jižním městě a Sovy teď jezdí také do naší klubovny na Žižkově. Jsme tak více všichni spolu, a tak se nám to líbí.

V měsíci lovu jsme se zúčastnili Setkání družin Skauta ABS, které tentokrát pořádalo středisko Javor z Nové Role.
V sobotu dopoledne jsme absolvovali exkurzi v porcelánce a ozdobili si zde každý hrneček, který nám vypálili a předali. Každý má teď opravdu český hrneček.
Odpoledne jsme se v rámci hry důkladně seznámili s Karlovými Vary a museli jsme také prokázat skautské znalosti a dovednosti.
Večer byl slavnostní oheň a v neděli už jen balení a cesta domů. Bylo to bezva!

V měsíci padajícího listí jsme absolvovali podzimní prázdniny na kterých jsme provázeli Javůrka při osvobozování princezny Pomněnky ze spárů zlého čaroděje a snažili se zrušit kletbu. Všem klanům se to podařilo
. Třebaže počasí nepřálo tak úplně ani chvilku jsme se nenudili. Kromě aktivit venku jsme vydlabávali dýně, vyráběli kytici z listí, podzimní věneček a koláž z listů jako dary díky nimž nás Lesní král ochrání při vysvobozování princezny.
V sobotu jsme si připomněli státní svátek, večer jsme oslavili jedny narozeniny a zdárné osvobození Pomněnky slavnostní hostinou.
Cestu zpět nám zkomplikoval orkán a také absence autobusového spojení z Radnic do Rokycan.
Nakonec jsme se probojovali do Chrástu u Plzně, kde nakonec, specielně pro nás, zastavil rychlík. Do Prahy jsme se dostali šťastně, bohužel o tři hoďky později než bylo plánováno. Ale stejně to bylo super jako vždy.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuálně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář