Říjen – měsíc padajícího listí

Vítáme všechny nováčky, kteří přišli a vydrželi. Někteří totiž přišli jednou a již se neobjevili, takže stále ještě máme několik volných míst u děvčat ve věku 6-7 let a chlapců vě věku od 8 let.
Na první víkendové výpravě, která se konala v Praze jsme zahájili celoroční kmenovou hru. Stali jsme se vysokoškolskými studenty archeologie na univerzitě.   Zemřel jeden z důležitých archeologů a my jsme se dostali k jeho odkazu. Zanechal, pro případ své smrti nahraný vzkaz, na kterém  hovořil o tom, že byl na prahu úžasného objevu, ale svou práci nestihl dokončit. Prosil nálezce vzkazu, aby v jeho díle pokračovali a sdělil, kde najdou výsledky jeho dosavadní práce.
Na konci měsíce jsme prožili „Podzimky s Gilgamešem“ a jako odměnu získal každý klan dva kamínky se nějakými souřadnicemi. Musíme si je dobře schovat, protože postupně budeme získávat další. Kdo získá všechny, dostane se k tomu převratnému objevu. Počasí nám nepřálo, ale přesto jsme si zaheáli spoustu her, a ani chvilku jsme se nenudili.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář