Únor bílý…

Program únorových schůzek byl ve znamení nácviku uzlování na uzlařskou regatu – tedy soutěž v uzlování.

Soutěž se konala ve Zvoli nedaleko od Zábřehu na Moravě a sjely se na ní oddíly z širokého okolí. Z největší dálky jsme byli my a bylo nás pěkných 20, takže jsme obsadili všechny soutěžní kategorie jednotlivců i týmů.
Přijeli jsme v pátek večer a přespali v místě dění – v tělocvičně. Než jsme se uložili k spánku využili jsme prostoru k protažení svalů a plnění některých činů ze zdatnosti. Velkou atrakcí byly kruhy, které nám Hanka spustila. Škoda, že sporé osvětlení nepřálo fotografování.
Celou sobotu probíhaly soutěže a v přestávkách jsme měli plno vlastních úkolů abychom sew nenudili. LUštění Saurikova dobrodružství, turnaje v pexesu, prstovém fotbalu a double…
Při vyhlašování výsledků si stupně vítězů vyzkoušela malá Marjánka a Kačírek, potom jsme se ještě umístili v některých týmových soutěžích. Když všichni tělocvičnu opustili vydali jsme se na vycházku. Také jsme opět  bohatě využívali jejího vybavení, dali jsme si dobrou večeři a unavení šli spát.
Ráno jsme si zabalili, vzorně po sobě uklidili a do dojezdu autobusu jsme se vydali na vycházku, abychom užili čerstvého vzduchu a sněhu. Cesta  zpět proběhla v pohodě a my máme na co vzpomínat. Bylo to fajn.
Na poslední únorové schůzce jsme dostali přihlášky na letní tábor, už se nám zase blíží!

Stovkaři: Cibi, Marjánka, Kačitanka, Karolínka, Bůr, František

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuálně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář