Měsíc sazenic a měsíc růží

Naše činnost – klanovky i výpravy – pokračuje, i když momentálně máme z klubovny staveniště díky rekonstrukci domu a budování výtahu, který bude mít šachtu na chodbě naší klubovny.
Stanování na Pankráci
Nebylo protestní akcí vzhledem k současnému stavu klubovny, ale výpravou pod stany na parcelu v obci Pankrác nacházející se nedaleko Plzně.
V pátek večer jsme dojeli na místo a postavili si dva velké stany. Zázemí jsme měli v malé chatičce, která stojí na parcele.
Na této výpravě jsme si vyzkoušeli putování Malého prince po jednotlivých planetách. Na každé nás čekal nějaký úkol od jejího obyvatele.
V sobotu jsme vyrazili na výlet krajem, kde se těžilo uhlí a jsou tam zbytky šachet a zarostlé haldy hlušiny. Na více než patnáctikilometrové trase po loukách a lesem nám přálo počasí, a tak jsme si to moc užili.
Zbytek výpravy jsme strávili spoustou her, v neděli samozřejmě úklidem a balením. Ale i u toho byla dobrá zábava.

Měsíc růží
je klasicky poznamenán nejen intenzivními pobyty členů na akcích typu „škola v přírodě“ a také přípravou a balením na letní tábor.
Jako každý rok jsme připravili část programu muzejní noci v Muzeu Policie ČR. K obvyklým hrám a aktivitám jsme letos přidali i horoskop podle kmene Čerokíjů. kdo nám řekl datum svého narození, dozvěděl se jaké je jeho znamení a mohl si přečíst originální charakteristiku.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuálně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář